Lage Morsweg / Dijkstraat - herbestrating (2023-192)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Lage Morsweg en de Dijkstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

De rijbaan van de Lage Morsweg tussen de Dijkstraat en de Damlaan en de Dijkstraat tussen de Lage Morsweg en de ingang naar het parkeerterrein zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op de Dijkstraat op maandag 14 augustus. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 18 augustus.

Op Maandag 21 augustus starten de werkzaamheden op de Lage Morsweg en duren naar verwachting tot en met vrijdag 1 september. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is hierdoor niet met de auto bereikbaar. Het parkeerterrein is buiten de werktijden bereikbaar.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer