Korte Vlietpark - start werkzaamheden

Op donderdag 18 oktober 2018 is het Definitieve Ontwerp voor de Korte Vlietzone gepresenteerd. Tijdens deze avond zijn er veel positieve reacties op het ontwerp gekomen. In deze brief informeren wij u over start van de werkzaamheden.

Ontwerp Korte Vlietzone

U kunt het ontwerp van het park zien op de webpagina van het project Korte Vlietzone. Indien u geen internet heeft, kunt u het ontwerp opvragen bij de gemeente.

Aannemer geselecteerd

De afgelopen tijd is de gemeente bezig geweest met het opstellen van eisen voor de aannemer. Op basis van die eisen is een aannemer geselecteerd. De firma Krinkels uit Wateringen gaat de werkzaamheden uitvoeren.

Vanuit de gemeente is Sander Vermeer het aanspreekpunt tijdens de uitvoering. De toezichthouder van de gemeente is Guus van Lieshout. U kunt hen bereiken via tel. 14 071.

Planning

De voorlopige planning is dat de werkzaamheden medio april starten. De aannemer zal vermoedelijk beginnen met de paden, daarna volgt het groen.

Starthandeling

Op 10 april om 10:00 uur zal wethouder Martine Leewis de officiële start verrichten van de aanleg van het park. U bent hierbij van harte welkom nabij het Strawinskypad.

Meer informatie

Wilt u iets vragen of laten weten naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Bart Gerrits,
Projectleider Korte Vlietzone