Korevaarstraat - werkzaamheden (2023-268)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Korevaarstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

In de Korevaarstraat ter hoogte van huisnummer 41 gaan we een goot aanleggen. De goot wordt aangelegd om bij hevige regen het teveel aan water op te vangen.

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden starten op maandag 23 oktober. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot vrijdag 27 oktober. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Het voet- en fietspad aan de oneven zijde van de Korevaarstraat wordt afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid. Woningen en winkels blijven bereikbaar. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Aanbieden huisvuil

Het aanbieden van het huisvuil verandert niet door de werkzaamheden. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Erik Hogewoning
Projectcoördinator Cluster Beheer