Koornbrugsteeg - herbestrating (2023-283)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Koornbrugsteeg. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het trottoir ter hoogte van de Koornbrugsteeg aan de kant van het stadhuis, vanaf de Breestraat tot aan de Vismarkt, is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 13 november. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 1 december. Op marktdagen wordt er niet gewerkt. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer