Koningspark - start werkzaamheden (2020-064)

In oktober vorig jaar informeerden wij u over de afronding van het ontwerp van het Koningspark, de technische voorbereiding en uitbesteding van de werkzaamheden. De voorbereidingen zijn afgerond en de aannemer Hoek Hoveniers start deze week de werkzaamheden aan het Koningspark.

Planning

De werkzaamheden beginnen op 13 februari. Het streven is om de werkzaamheden voor de paasdagen, 12 en 13 april, af te ronden.

Bereikbaarheid

Voor de uitvoering van de werkzaamheden worden geen wegen afgesloten of parkeervakken in gebruik genomen. De aannemer maakt een bouwinrit aan de Pasteurstraat.

De inritten van het 50 KV gebouw en het gebouw van Liander worden heringericht. Per inrit is dit ongeveer één dag werk. Op die dag zal geen in- en uitrijdend verkeer mogelijk zijn. Wanneer de exacte datum bekend is laten wij u dat ruim van te voren weten.

Aannemer Hoek Voorhout stelt zich graag aan u voor

Wij zijn Hoek. Met enige trots durf ik te stellen dat wij een toonaangevend hoveniersbedrijf zijn, die met name in het westen van het land actief is om de buitenruimte van een meerwaarde te voorzien.

In dat kader zijn wij verheugd dat we van de gemeente Leiden de opdracht hebben gekregen om het Koningspark opnieuw in te richten. Wij gaan daar de komende weken dan ook met veel plezier aan beginnen en hopen begin april het Koningspark op te leveren, zodat alle beplanting en bloemrijke delen zich komend voorjaar ontwikkelen.

Wij voelen ons te gast in jullie woonomgeving en zullen ons ook zo gedragen. Er vinden veel grondwerkzaamheden plaats met diverse transporten. Wij nemen maatregelen om de werkzaamheden veilig en met zo min mogelijk overlast plaats te laten vinden. Zien wij iets over het hoofd, meld het aan de medewerkers of aan de gemeente. Wij zullen daar dan op in spelen.De woningen blijven altijd bereikbaar.Wij kijken uit naar een fijne samenwerking met de buurt

Met vriendelijke groet, John van Es  Projectleider Hoek Hoveniers

Meer informatie

Voor vragen tijdens en over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met projectmedewerker Barry Lourier, 06-36089752.
Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of ga naar www.leiden.nl/contact.

Stan van der Laan
Projectcoordinator Cultuurtechniek & Klimaatadaptatie