Koggewal - Herbestrating (2023-018)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Koggewal. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Een deel van de rijbaan, vanaf de Drontermeerlaan tot aan Jachthaven Zijlzicht is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 6 februari. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 17 februari. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvlak afgesloten voor autoverkeer. Uw woning is van

7.30 uur tot 15.30 uur niet met de auto bereikbaar. Om de overlast zo klein mogelijk te houden verdelen we de werkzaamheden in 3 fases.

U kunt de QR-code onderaan deze brief scannen en inzoomen naar de Koggewal. Hier kunt u de plek zien waar we werken.

Parkeren

Allen buiten de werktijden, van 7.30 uur tot 15.30 uur, is uw eigen parkeerplaats bereikbaar.

Aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. De aannemer zal in overleg met de ophaaldienst de minicontainers zelf verplaatsen als dit nodig is. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer