Karel Doormanweg - Rioolwerkzaamheden (2023-275)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op de Karel Doormanweg. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

Op de Karel Doormanweg is er een rioolonderzoek uitgevoerd. Uit dit onderzoek is gebleken dat er een gat zit in één van de rioolbuizen. Dit gat gaan we repareren.

Wanneer gaan we dit doen

De werkzaamheden worden uitgevoerd op maandag 13 november. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De reparatie wordt uitgevoerd vanuit het riool, de straat openbreken is hiervoor niet nodig. Wel hebben we werkruimte nodig. Daarom sluiten we de helft van de straat tussen de Karel Doormanweg 1 en de kruising met de Admiraal Banckertweg af. U kunt wel langs het werk rijden. U wordt dan door een verkeersregelaar langs het werk geleid. Ook gaan we parkeerverboden plaatsen.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Hebt u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl.

Met vriendelijke groet,

Herman Heitkamp
Werkvoorbereider Riolering
Cluster Beheer