Jan van Houtkade/Korevaarstraat/Geregracht - avond- en nachtwerkzaamheden (2021-063)

De werkzaamheden aan de ovonde kruispunt Jan van Houtkade/Korevaarstraat/Geregracht zijn bijna gereed. Eerder informeerden we u al over avond- en nachtwerkzaamheden. Een aantal werkzaamheden kon door de inval van strenge vorst en sneeuw niet doorgaan. Met deze brief informeren wij u over de aanstaande avond- en nachtwerkzaamheden.

Avond- en nachtwerkzaamheden

De werkzaamheden worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd. Enkele werkzaamheden worden in de avond of nacht uitgevoerd om de bereikbaarheid te kunnen blijven garanderen. Het betreft het aanpassen van het asfalt op de nieuwe middenbermen. Hiervoor moeten we namelijk een rijstrook afsluiten.

Dit gebeurt in de avond en nacht van maandag 8 op dinsdag 9 maart. In april zal in een nacht de belijning nog worden aangepakt.

Hinder

Door de verlengde avondklok blijft de overlast voor het verkeer minimaal. Wel kunt u geluidsoverlast ervaren. Wij doen ons uiterste best dit tot een minimum te beperken.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Rob Jansen

Omgevingsmanager