Jan Palachstraat - Renovatie speelplek (2021-238)

De speelplek bij u in de buurt is aan vervanging toe. Voor de vervanging van deze speeltoestel heeft het bedrijf Boerplay een plan opgesteld. Dit kunt u zien aan de achterzijde van deze brief. De werkzaamheden betreffen voornamelijk het vervangen van de schommel, het verplaatsen van een duikelrekje en het leveren en aanbrengen van nieuwe klein combinatietoestel.

Planning

De werkzaamheden vinden in de week  van 11 oktober 2021 plaats. In verband met onvoorziende (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?
Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. 06 54374773 of via m.de.mooij@leiden.nl.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen