Jacques Urlusplantsoen - start eerste fase herinrichting

Zoals wij u eerder hebben geïnformeerd gaat de gemeente Leiden de buitenruimte van het Jacques Urlusplantsoen opknappen. Graag geven wij u een korte update over het project.

Speeltuin ‘t Zonnestraaltje

De gemeente is in 2018 samen met u aan de slag gegaan met een ontwerp voor de buitenruimte in het Jacques Urlusplantsoen. In april heeft u een brief ontvangen dat dit project vertraging heeft opgelopen.

Inmiddels kunnen wij u mededelen dat we starten met de eerste fase van dit project. De gemeente heeft het groen rondom de speeltuin gesnoeid en de hekken worden binnenkort verwijderd zodat de speeltuin toegankelijk is voor alle kinderen. Op dit moment staat het hek van de ingang al open en kan er dagelijks gebruik worden gemaak van de speeltuin.

Zodra er meer informatie is over de verdere herinrichting van het plantsoen, zullen wij u uiteraard informeren.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Eva Rosheuvel

Gemeente Leiden, Wijkregie