Inloopavond ontwerpbestemmingsplan Indoor Sportcentrum (2019-358)

Wij nodigen u graag uit voor een inloopavond over het ontwerpbestemmingsplan Indoor Sportcentrum op dinsdag 10 december. Tussen 18.30-20.00 uur kunt u binnenlopen bij Topaz Zuydwijk, Aaltje Noordewierlaan 50.

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Indoor Sportcentrum’ maakt de bouw van een Indoor Sportcentrum mogelijk, ter vervanging van de huidige Vijf Meihal en 3 Octoberhal. Het sportcentrum zal bestaan uit een topsporthal en een breedtesporthal. Daarnaast wordt voorzien in (multifunctionele) ruimtes voor verenigingen en/of onderwijs, een fysiotherapiepraktijk en een ondersteunende horecagelegenheid.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van vrijdag 29 november 2019 t/m donderdag 9 januari 2020 ter inzage. Een digitale versie is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website van de gemeente Leiden: www.leiden.nl/bestemmingsplannen.

Een papieren versie van de stukken kan worden ingezien:

• tot en met vrijdag 3 januari: in het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het Stadsbouwhuis (Langegracht 72);
  • vanaf maandag 6 januari: in het nieuwe Stadskantoor, naast station Leiden Centraal, aan de kant van het LUMC (Bargelaan 190).

Inloopavond

De gemeente Leiden organiseert een inloopavond. Er wordt geen presentatie gegeven. Vertegenwoordigers van de gemeente zijn dan aanwezig om zowel het project als de ruimtelijke procedure toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Dan kunt u contact opnemen met Menno van der Heide, projectleider Indoor Sportcentrum, via het Klant Contactcentrum,  tel. 14 071. Meer informatie over het Indoor Sportcentrum kunt u vinden op de website www.leiden.nl/indoorsportcentrum.

Wilt u op de hoogte blijven van het Indoor Sportcentrum en ander gemeentelijk nieuws over uw buurt? Schrijf u dan in voor Stadsnieuws via www.leiden.nl/stadsnieuws.

Graag tot 10 december.

Menno van der Heide