Ina Boudier-Bakkerplein - werkzaamheden (2023-265)

Met deze brief vertellen we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op het Ina Boudier-Bakkerplein. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen

De entree richting het Winkelcentrum de Stevensbloem en het plateau richting het Ina Boudier-Bakkerplein zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

 Start werkzaamheden en bereikbaarheid

Om de bereikbaarheid zo veel mogelijk te behouden en de overlast te beperken werken we in fases.

  • Maandag 23 oktober vanaf 7.00 uur start de aannemer met het plateau richting het Ina Boudier-Bakkerplein. De werkzaamheden duren 3 dagen, tot en met woensdag 25 oktober 16.00 uur.
  • Donderdag 26 oktober zijn er geen werkzaamheden omdat er dan markt is.
  • Vrijdag 27 oktober vanaf 7.00 uur start de twee fase en tot 16.00 uur dezelfde dag.
  • Maandag 30 oktober werkt de aannemer op het kruispunt Ina Boudier-Bakkerstraat met de Stevenshofdreef. Hierbij wordt één rijstrook volledig afgesloten en wordt het verkeer over één rijstrook geleid door verkeersregelaars.

De parkeervakken van het winkelcentrum blijven bereikbaar.
Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Aanbieden huisvuil

Het aanbieden van het huisvuil verandert niet door de werkzaamheden. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?
Bel dan met de gemeente Leiden, telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur). Of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer