IJsbaan - renovatie speelplek 2020-303

Op 25 maart 2020 stuurden wij u een brief over de uitkomsten van de reacties over de vervanging van de schommel en het duikelrek bij u in de buurt. Het is brief met kenmerk 2020-143, terug te lezen op www.leiden.nl/bewonersbrieven.

Werkzaamheden

Het bestaande duikelrek en de schommel excl. ondergrond worden eerst verwijderd. Hierna worden het nieuwe duikelrek en de nieuwe schommel geplaatst. De beschadigingen die hiermee in de ondergrond ontstaan worden daarna hersteld.

Planning

De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 20 augustus 2020. In verband met onvoorziene (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Overlast

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. (071) 516 7613.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,
Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen