IJsbaan - renovatie speelplek (2020-143)

De gebeurtenissen rondom het coronavirus hebben veel impact op ons dagelijks leven. Desondanks proberen we allemaal zo goed mogelijk door te gaan met ons werk. De gemeente gaat dan ook verder met de voorbereiding voor de herinrichting van speelplekjes voor kinderen, vandaar dat u deze brief ontvangt.

Speelplek IJsbaan

Op 5 maart 2020 stuurden wij u een brief over de vervanging van de schommel en het duikelrek bij u in de buurt. Het is brief met kenmerk 2020-094, terug te lezen op www.leiden.nl/bewonersbrieven. Hierop hebben wij veel reacties ontvangen.

De nieuwe speeltoestellen

Wij gaan de schommel en het duikelrek vervangen door een schommel en duikelrek. Aan de schommel gaan wij op uw verzoek twee normale zitjes hangen.

Terugkoppeling verdere reacties

Aan de overige verzoeken kunnen wij helaas geen gehoor geven omdat de ruimte te beperkt is voor een extra speelhuisje en/of een derde schommel.
Ook bleek dat de ondergrond vaak beschadigd wordt. De huidige ondergrond is waterdoorlatend, andere valondergronden laten het water slechter door. Daarom vervangen we de ondergrond niet, maar zullen deze repareren deze als dat nodig is.

Wanneer de speeltoestellen geplaatst worden, ontvangt u van ons bericht.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Annabel van de Sande
Projectcoördinator Groen en Spelen