Huigpark - uitnodiging

Het Huigpark wordt al een aantal jaren beheerd door de Vrienden van het Singelpark. Zij onderhouden het park, hebben extra planten geplant en een kruidentuin aangelegd. De Vrienden van het Singelpark hebben een plan gemaakt om te sporten met behulp van calisthenics toestellen op de plek van het losloopgebied voor honden. Het doel is meer mensen gebruik te laten maken van het Huigpark. Het losloopgebied kan in het park worden opgeschoven.

Uw mening

Graag wil de gemeente van u, dus alle gebruikers van het park, weten of het losloopgebied moet blijven (het wordt dan opgeschoven), of dat het kan vervallen. Natuurlijk blijft de hondenbezitter altijd welkom als de hond is aangelijnd.

Kom maandag 23 september tussen 17.00 tot 19.00 uur langs in het Huigpark en geef uw mening!
Er wordt dan ook een hondenworkshop georganiseerd door Hondenschool Dogstart. Wie interesse heeft om de workshop bij te wonen, is van harte welkom!

Het calisthenicsveld wordt binnenkort aangelegd en half oktober geopend.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,
Jet van Haastrecht
Senior projectmanager Singelpark