Houtkwartier - parkeergarage Vennemeerstraat (2021-295)

U ontvangt deze brief omdat u woont in de omgeving van parkeergarage Vennemeerstraat. Via diverse signalen hebben wij begrepen dat het gebruik van deze garage onduidelijk is voor bewoners en bezoekers. Met deze brief informeren we u hoe deze parkeergarage gebruikt kan worden. 

Parkeergarage Vennemeerstraat

De inpandige parkeergarage halverwege de Vennemeerstraat is een uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen op straat. In totaal zijn er 61 parkeerplekken aanwezig. Op de volgende pagina vindt u een kaartje en twee foto’s van de parkeergarage.

Uw parkeervergunning is hier geldig

In de parkeergarage gelden de tijden en tarieven van betaald parkeren, zone B2. U kunt hier – net als op straat - parkeren met uw bewonersparkeervergunning en uw bezoek meldt u aan met de bezoekersparkeervergunning. Daarnaast kunnen parkeerders betalen bij de parkeerautomaat op de hoek van Kagerstraat - Vennemeerstraat of zich aanmelden via mobiel parkeren.

24/7 toegankelijk

De garage is eigendom van gemeente Leiden en is altijd open. De speedgate gaat 24/7 open als u er voor staat met uw auto. Deze parkeergarage kunt u dus gebruiken zoals u uw auto op straat parkeert in uw omgeving.

Bel ons gerust bij vragen

Meer informatie over parkeren kunt u vinden op www.leiden.nl/parkeren. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op via het contactformulier op www.leiden.nl/contact of telefonisch via 14 071.

Met vriendelijke groet,

Dennis Bruin

Parkeermanager