Houtkwartier - inloopbijeenkomst verkeersmaatregelen (2023-129)

Graag nodigen we u uit voor onze inloopbijeenkomst over de verkeersmaatregelen in het Houtkwartier. De inloopbijeenkomst is in de aula van het Driestar College op 6 juni van 18.00 tot 20.00 uur. U kunt zelf bepalen op welk tijdstip tussen 18.00 tot 20.00 uur u komt. De avond wordt niet centraal geopend.In deze brief leest u daar meer over.

Wat zijn de plannen?

Onder de naam ‘Masterplan Verkeer Houtkwartier’ is de laatste jaren hard gewerkt met bewoners, scholen, het ziekenhuis en andere betrokkenen uit de wijk. De ontwerpers van de gemeente hebben alle input en overwegingen verwerkt tot een definitief ontwerp. De maatregelen die in het ontwerp zijn verwerkt, hebben als doel om het verkeer in de wijk veiliger te maken, het sluipverkeer sterk te laten afnemen en verkeerssituaties overzichtelijker te maken.

Tijdens de informatiemarkt kunt u vrij rondlopen tussen de ontwerpen. Deze zijn per locatie in de wijk gegroepeerd. Bij elke tekening vindt u medewerkers van de gemeente die het ontwerp kunnen toelichten. Op deze manier is er voor iedereen ruimte om de ontwerpen die u het meest aangaan goed te bekijken.

Naast de presentatie van de ontwerpen vertellen we u graag over de te verwachten planning van de werkzaamheden. Hiervoor kunt u onze planning bekijken op één van de borden. Ook daar zal altijd iemand van de gemeente aanwezig zijn om toelichting te geven.

Na afloop van de avond worden de ontwerpen opgehangen in de entreehal van het Driestar College. Daar zijn zij nog één week na de bijeenkomst te bekijken. Als u niet op de informatieavond aanwezig kunt zijn kunt u de tekeningen daar alsnog bekijken.

Waar en wanneer is de inloopbijeenkomst?

U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst en kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Plek:                    Driestar College, Vennemeerstraat 5

Datum:                 dinsdag 6 juni

Tijdstip:                 vrije inloop tussen 18.00 – 20.00 uur

DoeMee

Na de informatieavond zetten we het ontwerp op het participatieplatform van de gemeente Leiden, doemee.leiden.nl.

We hopen u te ontmoeten in de aula van het Driestar College.

Meer informatie?

Wilt u iets vragen over deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Sjoerd Hoogewerf

Projectmanager