Hoge Woerd - herbestrating (2023-286)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Hoge Woerd. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het trottoir en de parkeervakken ter hoogte van Hoge Woerd huisnummer 137 tot en met 153 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 20 november. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 1 december. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (7.00 – 16.00 uur) kan er hinder ontstaan maar uw woning blijft bereikbaar. Tijdens de werkzaamheden is er altijd één laad- en losplaats bereikbaar.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer