Hoge Rijndijk - onderhoud asfalt (2020-248)

Op 26 mei stuurden wij u een bewonersbrief waarin nachtelijke werkzaamheden aan het asfalt werden aangekondigd. De bedoeling was om in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 juni reparaties aan het afakt uit te voeren, zoals het vullen van gaten en het repareren van overige schades. Door een defect aan het materieel kon de uitvoering toen niet doorgaan, inmiddels is er een nieuwe datum gepland.

Uitvoering

De werkzaamheden vinden nu plaats tussen maandagavond 22 juni om 23.00 uur en dinsdagochtend 23 juni 06.00 uur.
Omdat de werkzaamheden op meer plekken in de stad worden uitgevoerd, is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt.
Per locatie nemen de werkzaamheden enkele uren in beslag. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer