Hoge Rijndijk - informatiebijeenkomst bouwplan Hoge Rijndijk 5 (2021-002)

U woont in het gebied rondom de Hoge Rijndijk 5 (de loods langs de P.J. Blokstraat). Er heeft zich een initiatiefnemer bij de gemeente gemeld die woningen wil bouwen op deze locatie.

Wij nodigen u daarom uit voor een online bijeenkomst op donderdag 21 januari 2021 van 19.00-21.00 uur om u te informeren en uw zorgen, wensen en ideeën op te halen over de plannen.

Plannen P.J. Blokhof/ Hoge Rijndijk 5

Het nieuwe initiatief gaat uit van woningen gebouwd in hofjes. Het voorlopige plan bevat 37 woningen, waarvan 30% sociaal. De woningen variëren in grootte van 48 m2 tot 148 m2.

Online bijeenkomst

Tijdens de online bijeenkomst op 21 januari presenteert de initiatiefnemer de voorlopige plannen en kunt u hierop reageren. Daarnaast licht de gemeente Leiden het proces toe tot de herontwikkeling.

Hoe doet u mee?

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan kunnen we op dit moment alleen een digitale bijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomst vindt plaats via Microsoft Teams (zie handleiding in de bijlage). Helaas kunnen we daarop geen uitzondering maken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Chantal Fallaux via c.fallaux@leiden.nl. Na aanmelding ontvangt u op uw e-mailadres een bevestiging en de maandag voor de bijeenkomst de link voor deelname. Na de bijeenkomst delen we de presentaties per e-mail met u. Kunt u niet deelnemen maar wilt u wel de presentaties ontvangen, stuur dan ook een e-mail naar Chantal Fallaux.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Thijs Delisse

Projectmanager