Hoge Rijndijk en Willem van der Madeweg - vervangen bewegwijzering (2020-151)

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. De komende tijd wordt er ook bij u in de buurt gewerkt aan de vervanging van de bewegwijzering. Het gaat om vervanging van borden en/of palen. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen voert aannemer Van Rens mobiliteit de werkzaamheden tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s nachts uit. Er is soms ook graafwerk met machines nodig, dit kan voor enige geluidsoverlast zorgen.

Waar en wanneer

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 april wordt gewerkt op de kruising van de Hoge Rijndijk en de Willem van der Madeweg. Omdat de aannemer die nacht op meerdere locaties werkt, is het precieze tijdstip nog niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie.

Planning kan wijzigen

Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering vertraging oplopen of in delen worden uitgevoerd. De werkzaamheden worden dan in de meeste gevallen binnen twee weken afgerond. We sturen u daarover geen nieuwe brief.

Mochten we op een later moment nog een keer bij u in de buurt moeten werken, kunt u opnieuw een brief van ons verwachten.

Bereikbaarheid

Auto- en fietsverkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, 06 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 – keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Désirée Spies

Projectmanager

De maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn vooral gericht op het vermijden van situaties waar veel mensen bij elkaar zijn.

In deze bewonersbrief staan werkzaamheden aangekondigd. Op het moment van verzenden van deze brief gaan we ervan uit, dat die wel uitgevoerd kunnen worden.

Als de uitvoering niet doorgaat, dan ontvangt u daar geen brief over. Wij informeren u als er een nieuwe datum bekend is.