Hillenpad - herbestrating (2023-121)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in het Van Hillepad. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het parkeerterrein in het Van Hillepad ter hoogte van de Rijndijk is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 5 juni. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 9 juni. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer