Herbestrating Stationsplein (2022-226)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden op het Stationsplein. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Het hele voetgangersgebied rondom het stationsplein, vanaf de Joop Walenkamptunnel tot aan de Rijnsburgersingel, is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden gaan we in fases uitvoeren. We starten op maandag 10 oktober.

Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 2 december. In de bijlage kunt u zien wanneer er op welke locatie gewerkt wordt. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Na het verwijderen van de bestrating leggen we tijdelijke loopschotten neer. De doorgang naar de ingang van het station blijft hierdoor bereikbaar. De fietsenstalling, halteperrons en overige ingangen blijven ook bereikbaar.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer