Herbestrating Kwikstaarthoek (2022-210)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Kwikstaarthoek. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Delen van de rijbaan en parkeervakken ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 31 is aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Dit doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op dinsdag 4 oktober. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 14 oktober. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden (tussen 7.00-16.00 uur) kan er hinder zijn maar uw woning blijft bereikbaar. We breken de weg in gedeeltes op, en doen ons uiterste best om aan het einde van de dag de weg weer dicht te straten. Buiten werktijden is de weg in ieder geval toegankelijk.

Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer