Herbestrating Ericaduin (2023-090)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Ericaduin. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De rijbaan en de parkeervakken van de Ericaduin zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op woensdag 12 april. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 21 april. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten. Uw woning blijft te voet bereikbaar.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Wilt u het huisvuil tijdelijk op een andere plek aanbieden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry
Projectcoördinator Cluster Beheer