Henriëtte van der Meystraat - Renovatie speelplek (2021-237)

Vier speeltoestellen bij u in de buurt zijn aan vervanging toe. Deze betreffen het vervangen van de T-schommel, een fietsmolen, een loopton en een wip.

Werkzaamheden

Voor de vervanging van deze speeltoestellen heeft het bedrijf Griekspoor een plan opgesteld. Dit kunt u zien aan de achterzijde van deze brief. De werkzaamheden betreffen voornamelijk het opnemen van de oude speeltoestellen en valondergronden en het leveren en aanbrengen van nieuwe speeltoestellen inclusief valondergronden.

Planning

De werkzaamheden vinden in de week  van 11 oktober 2021 plaats. In verband met onvoorziende (weers)omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen. Wij vragen hier uw begrip voor.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. 06 54374773 of via m.de.mooij@leiden.nl.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.
 

Met vriendelijke groet,

A. Barendsen
Teammanager Vergunningen Openbare Ruimte