Helena Verburgstraat - herbestrating (2023-193)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Helena Verburgstraat. Hieronder leest u welke werkzaamheden er plaatsvinden en wat dit voor u betekent.

Dit gaan we doen

De drempel op de kruising van de Helena Verburgstraat met de Anna van Goghstraat en de Christina Arentsstraat is verzakt. De verzakking levert problemen voor het (bus)verkeer. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 21 augustus. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 25 augustus. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor autoverkeer. Woningen aan de Rijndijk zijn bereikbaar via van der Blom-Vijlbriefstraat. Het kruispunt aan de Helena Verburg met de  Marie de Lannoystraat is bereikbaar.

Aanbieden huisvuil

Het aanbieden van het huisvuil verandert niet door de werkzaamheden. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een e-mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco van der Burg
Projectcoördinator Cluster Beheer