Heintje Davidsweg - uitnodiging meedenksessie vergroenen plein (2021-066)

Graag nodigen we u uit voor een meedenksessie over het plein aan de Heintje Davidsweg. Het plein aan de Heintje Davidsweg is gekozen als een Groene Kans. Groene Kansen zijn onder andere versteende locaties, die vergroend kunnen worden. De gemeente wil graag de situatie in uw buurt verbeteren: het plein aan de Heintje Davidsweg.

Met deze brief nodigen wij u uit om mee te kijken en mee te denken via het participatieplatform van de gemeente. Verderop in deze brief staat uitgelegd hoe dat werkt.

Vergroenen plein Heintje Davidsweg

Voor het plein aan de Heintje Davidsweg heeft de gemeente een schetsontwerp gemaakt, waarin nog een aantal keuzes gemaakt kunnen worden. Omdat u als bewoner het plein als geen ander kent, leggen wij de keuzes die mogelijk zijn binnen het ontwerp graag aan u voor. Het schetsontwerp kunt u bekijken op doemee.leiden.nl.

Doemee.leiden.nl

U kunt uw ideeën en vragen over het vergroenen van het plein aan de Heintje Davidsweg, met ons delen via https://doemee.leiden.nl. Daar vindt u het schetsontwerp, de uitleg over de gemaakte keuzes en de tijdslijn. Na registratie op dit online platform kunt u uw ideeën en vragen achterlaten. U kunt reageren tot en met woensdag 31 maart. De opbrengst verwerken we in de volgende stap van het project (het definitieve ontwerp).

Samen aan de Slag

Indien u graag een geveltuintje of een boomspiegel zou willen adopteren en onderhouden, helpen wij u graag vanuit Samen aan de Slag. Wilt u meer weten over Samen aan de Slag, stuur dan een email naar aandeslag@leiden.nl of kijk op www.leiden.nl/aandeslag.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) en vraag naar Wanita Mahesh of stuur een e-mail naar aandeslag@leiden.nl.

Mevrouw W. Mahesh

Wijkbeheerder