Havenkade - ondergrondse afvalcontainer (2020-401)

Voor de bewoners die hun huishoudelijk afval in de rolcontainer aan de Havenkade t.h.v. huisnummer 19 deponeren komt een verandering. De rolcontainers worden opgeheven, omdat er een nieuwe ondergrondse restafval container in uw buurt is geplaatst.

Ondergrondse afvalcontainer

U kunt vanaf nu uw afval deponeren in de nieuwe ondergrondse afvalcontainer op de Haven t.h.v. huisnummer 23(paars). Als alternatief kunt u ook gebruik maken van de ondergrondse afvalcontainers op de volgende locaties:

• Looiersplein t.h.v. nummer 4;
  • Haven t.h.v. nummer 10;
  • Kalvermarkt t.h.v nummer 11;
  • Havenplein.

De ondergrondse afvalcontainers zijn op loopafstand, zoals is te zien op de kaart.

Rolcontainers worden opgehaald

Uw containerpas wordt ingesteld op deze nieuwe locaties. De rolcontainers worden door de gemeente opgehaald op donderdag 12 november.

Containerpas

Als u geen pas heeft of uw pas functioneert niet naar behoren, dan kunnen wij eenmalig kosteloos een nieuwe pas verstrekken. Een nieuwe pas aanvragen kan via ons telefoonnummer of via www.leiden.nl/afval.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Arif Erkoca
Cluster Beheer