Haven - aanpassingen fietsklemmen

Op maandag 6 mei start aannemersbedrijf Sloos met werkzaamheden bij de Haven. De werkzaamheden worden uitgevoerd om de kwaliteit van de fietsvoorzieningen in de straat te verbeteren. Zo maken we de Leidse binnenstad de komende jaren nog aantrekkelijker om in te wonen, te werken, te ondernemen en te recreëren. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 17 mei afgerond.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

  • Er worden extra fietsparkeerplekken op het trottoir geplaatst.
  • Hierbij wordt op een aantal plekken het straatwerk aangepast.
  • Een deel van de aanwezige verouderde fietsklemmen wordt vervangen door nieuwe fietsklemmen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan bereikbaar. Het kan zijn dat delen van het trottoir gedeeltelijk niet beschikbaar zijn. Het werk gaat gepaard gaan met lichte geluidshinder. De aannemer doet zijn best dit tot een minimum te beperken.

Wij vragen u om uw fiets tussen maandag 6 mei en vrijdag 17 mei niet in de fietsklemmen waaraan gewerkt wordt te plaatsen. Dit staat ook op de fietsklemmen vermeld.

Contactgegevens aannemer

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met aannemersbedrijf Sloos via de heer Vincent van Rossen, tel. 06-82674731.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Namens het projectteam Openbare ruimte Binnenstad

Jolanda de Schiffart
Projectbureau gemeente Leiden