Haarlemmerweg en meer locaties - rioolinspectie

De gemeente Leiden gaat een onderhoudsinspectie uitvoeren aan de riolering nabij de volgende panden:

• Haarlemmerweg 58 t/m 73 op 15 mei 2019
  • Oegstgeesterweg 275 op 16 mei 2019

Aannemer en uitvoering

De onderhoudsinspecties  worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf Gebr. Schouls  tussen 08.00 en 16.00 uur.

Gevolgen voor bereikbaarheid

Uw woningen blijven bereikbaar tijdens de werkzaamheden, en het u kunt gewoon parkeren. Tijdens de werkzaamheden worden er verkeersborden en afzethekken geplaatst. De onderhoudsinspecties  worden uitgevoerd bij u voor de woning, of op het perceel. U zult daar geen hinder van ondervinden, en hoeft daar niet voor thuis te blijven.

Informatie

Voor meer informatie of eventuele vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente via 14 071 (van 8.30 tot 17.00 uur, keuze 3: overig) of vul het contactformulier in op www.leiden.nl/contact.

Marcel Künath
Projectcoördinator  Riolering Ondersteuning Beheer