Haarlemmerstraat - Lange Mare - uitnodiging lezing 'meer dan winkelen'

De Haarlemmerstraat is meer dan winkelen! Omdat er zoveel meer over te vertellen is, is er een wandelroute gemaakt. De wandelroute is gericht op een brede doelgroep en neemt de bezoeker mee door de Haarlemmerstraat. Met in woord en beeld aandacht voor de architectuur van de verschillende perioden, de gevels, historische gebeurtenissen, leuke verhalen van winkels en of bewoners, de blauwe tram, het zwembad, etc.

Lezing Haarlemmerstraat op vrijdag 10 mei

Op vrijdag 10 mei a.s. geeft historicus Cor Smit een lezing over de Haarlemmerstraat en reikt wethouder Yvonne van Delft (Werk, Inkomen, Economie & Cultuur) de eerste exemplaren van de wandelroute uit. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Datum: Vrijdag 10 mei 2019

Tijd: 18.00 - 20.00 uur

Waar: Romanuszaal, achter de Hartebrugkerk

Programma

  • 18.00 uur: Inloop met soep en een broodje (besloten deel: alleen voor alle ondernemers Haarlemmerstraat en ambtelijk projectteam Haarlemmerstraat)
  • 18.30 uur: Inloop publiek
  • 18.45 uur: Lezing Haarlemmerstraat door Cor Smit, historicus
  • 19.45 uur: Overhandiging eerste exemplaren wandelroute aan gemeenteraadslid Walter van Peijpe en winkeliersvoorzitter Dagobert Schulp door Yvonne van Delft, wethouder Werk, Inkomen, Economie & Cultuur
  • 20.00 uur: Einde

Verspreiding wandelroutes

In de week na de lezing ontvangen alle winkeliers en overige ondernemers van de Haarlemmerstraat een display met wandelroutes om mee te geven aan geïnteresseerde klanten. De display is gevouwen en hier passen 40 wandelroutes in. Ook krijgt u een navulset met 40 routes.

Bent u erbij op vrijdag 10 mei?

Graag horen we of u op vrijdag 10 mei bij de lezing aanwezig bent.

Stuur uw aanmelding vóór 3 mei via het contactformuilier naar Marieke Nauta, projectmedewerker Programma Binnenstad.

Graag tot de 10e!

Met vriendelijke groet,

Jet van Haastrecht
Programmamanager Binnenstad