Haagweg - verplantbaarheidsonderzoek (2020-177)

De ventweg van de Haagweg wordt binnenkort ingericht als fietsstraat. Om tot een goed ontwerp te komen, gaat bureau BTL Bomendienst B.V. onderzoek uitvoeren bij een aantal bomen in de straat.

Uitvoering onderzoek

BTL Bomendienst doet het onderzoek op dinsdag 19 mei 2020 bij zes lindes ter hoogte van huisnummers 202 tot 222. Deze bomen staan mogelijk op de plek waar we de fietsstraat willen aanleggen.

Planning

Naar verwachting zijn de werkzaamheden in 1 dag afgerond. Dit is wel afhankelijk van de voortgang en de weersomstandigheden.

Omgeving

U kunt mogelijk enige overlast ervaren doordat de ventweg tijdens het onderzoek is afgesloten voor autoverkeer. Wij vragen uw begrip hiervoor. Fietsers (met fiets aan de hand) en voetgangers kunnen het trottoir gebruiken. Daarnaast hebben de hulpdiensten een vrije doorgang in het geval van een calamiteit.

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact. Kijk voor meer informatie over het project op de projectpagina ‘Fietsstraat en -rotonde Haagweg’ op de website van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

S.J. Ariaans,

Projectcoördinator