Haagweg, Churchilllaan - nachtelijke werkzaamheden bewegwijzering (2019-312)

In Leiden worden de bewegwijzeringsborden voor auto- en fietsverkeer vernieuwd. De komende tijd wordt er ook bij u in de buurt gewerkt aan de vervanging van de bewegwijzering. Het gaat om vervanging van borden en/of palen. In deze brief vindt u meer informatie.

Werkzaamheden in de nacht

Om het autoverkeer zo min mogelijk te hinderen voert aannemer Van Rens mobiliteit de werkzaamheden tussen 20.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s nachts uit. Er is soms ook graafwerk met machines nodig, dit kan voor enige geluidsoverlast zorgen.

Waar en wanneer

In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 november wordt gewerkt op de Haagweg ter hoogte van Noordman.

In de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 november wordt gewerkt aan weerszijden van de Churchillbrug; op de Haagweg ter hoogte van de huisnummers 160-166 en op de Churchilllaan ter hoogte van de Klikpsaanweg. Omdat de aannemer die nacht op meerdere locaties werkt, is het precieze tijdstip niet bekend. De werkzaamheden duren maximaal vier uur per locatie.

Planning kan wijzigen

Als gevolg van het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering vertraging oplopen of in delen worden uitgevoerd. De werkzaamheden worden dan in de meeste gevallen binnen twee weken afgerond. We sturen u daarover geen nieuwe brief.

Mochten we op een later moment nog een keer bij u in de buurt moeten werken, kunt u opnieuw een brief van ons verwachten.

Bereikbaarheid

Voor de werkzaamheden op maandag/dinsdag 4/5 november is er een omleiding. Verkeer stad-uit rijdt dan via de Ter Haarkade en de Boshuizerkade. Verkeer stad-in kan de werkzaamheden langzaam rijdend passeren.

Voor de overige werkzaamheden wordt auto- en fietsverkeer langs de werkzaamheden geleid, waar nodig met behulp van  verkeersregelaars. Hulpdiensten zijn op de hoogte en krijgen snelle doorgang.

Vragen of opmerkingen?

Aannemer Van Rens voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Leiden. Heeft u tijdens de werkzaamheden vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de toezichthouder van de aannemer: Thijs Dullemond, 06 46 10 13 68.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Désirée Spies

Projectmanager