Haagweg appartementen - werkzaamheden (2021-260)

Als gevolg van de onderhoudswerkzaamheden aan de Haagweg (Churchilllaan tot net voorbij de Ter Haarkade) van 11 t/m 14 oktober is de Haagweg in de avond en nacht afgesloten en zijn er omleidingsroutes ingesteld.

Bereikbaarheid woning

Vanwege deze werkzaamheden met bijbehorende omleidingen is de Haagweg afgesloten voor verkeer en kunt u uw woning niet op de normale manier bereiken. Om dit toch mogelijk te maken zet de gemeente verkeersregelaars in die u via het fietspad naar uw woning/ parkeerplek begeleiden.

Verzoek brief mee te nemen

Indien u tijdens de werkzaamheden (beschreven in de brief welke u reeds heeft ontvangen) van of naar uw woning gaat, dan verzoeken wij u deze brief mee te nemen. Deze brief gebruikt u om aan de verkeersregelaars aan te tonen dat u in de omgeving woont. Op dat moment kunt u via het fietspad van en naar uw woning rijden. Wij vragen u voor deze maatregel uw opvolging en begrip.

Neem bij vragen contact met ons op

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

L. Boer

Directievoerder Cluster Beheer