Haagse Schouwbrug - vervangen wegdek en voegen

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden aan de Haagse Schouwbrug.

Werkzaamheden

Zowel de voegen tussen de normale rijweg en het wegdek van de brug worden vervangen. Eerst wordt het huidige wegdek verwijderd en wordt een nieuw wegdek aangebracht. Vervolgens worden de voegen vervangen.

Planning

In de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 juni 2019 wordt om 21.00 uur begonnen met het verwijderen van het oude wegdek. Het aanbrengen van een nieuw wegdek wordt direct aansluitend uitgevoerd. Deze werkzaamheden duren tot circa 06.00 uur.

In de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 juni 2019 wordt om 21.00 uur gestart met het vervangen van de voegen. Aangezien deze voegen moeten afkoelen is de duur afhankelijk van de buitentemperatuur van dat moment. Voorlopig staan die nacht de werkzaamheden ingepland tot 06.00 uur. Als het afkoelen sneller verloopt dan verwacht, kan de Haagse Schouwbrug eerder worden opengesteld voor het verkeer.

Overlast

De brug wordt voor de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Het verkeer zal met borden worden omgeleid. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven in de directe omgeving.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

H. van Kernebeek
Projectcoördinator Cluster Beheer/ Team GWT