Groenhovenstraat - nieuwe rioolaansluitingen (2022-282)

Met deze brief informeren wij u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Groenhovenstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

Na de renovatie van het pand van de Universiteit Leiden gaan wij nieuwe rioolaansluitingen maken in de Groenhovenstraat ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 4.

Wanneer gaan we dit doen?

De werkzaamheden worden uitgevoerd op maandag 5 december. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 9 december. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is het deel van de Groenhovenstraat ter hoogte van huisnummer 1 tot en met 4 afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten altijd vrije doorgang.

Parkeren

Omdat een deel van de weg wordt afgesloten vragen wij uw auto op een andere plek te parkeren. Hiervoor worden parkeerverboden geplaatst. De invalide parkeerplaats aan het begin van de Groenhovenstraat blijft beschikbaar.

Overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met geluidshinder. We doen ons uiterste best het geluid te minimaliseren, maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden neem dan contact via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor Leen Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Haidar Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer