Goudkarper - werkzaamheden (2022-262)

We hebben eerder een brief gestuurd over de werkzaamheden die plaatsvinden in de Goudkarper. In deze brief aanvullende informatie en een nieuwe datum.

Wat gaan we doen?

Helaas was het niet mogelijk om de werkzaamheden aan de bomen en de herbestrating te combineren. De werkzaamheden aan de bomen zijn klaar, de bomen zijn voorzien van nieuwe grond. Nu gaan we delen van de rijbaan, parkeervakken en voetpaden opnieuw bestraten. Deze herbestrating doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 5 december. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 23 december. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden (tussen 7.00-16.00 uur) kan er hinder zijn maar uw woning blijft bereikbaar. Wilt u voordat de werkzaamheden starten overhangend groen, plantenbakken, bankjes etc. verwijderen?

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur). Of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Heeft u vragen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op via bovenstaand telefoonnummer en laat een terugbelverzoek achter voor L. Boer, directievoerder van de gemeente Leiden.

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer