Gerrit Doustraat - Aanleg speelaanleidingen (2022-100)

Op 30 oktober 2021 stuurden wij u een brief over de uitkomsten van de reacties op de brief met kenmerk 2020-094 over het resultaat inspraak voor de aanleg van speelaanleidingen bij u in de buurt.

Werkzaamheden

Onze werkvoorbereider en de aannemer hebben pas geleden een startoverleg gehad. De locaties van de Pleinplakkers, tegels en panelen zijn nogmaals besproken en met hun vastgelegd in het systeem. In de bijlage kun je de documenten vinden waar de locaties zijn beschreven.

Planning

  • Het plaatsen van de knikkertegels en het spelpaneel monteren wij op 25-05 (een week daarvoor krijgen wij het spelpaneel binnen dus eerder kunnen wij niet langskomen)
  • Het plaatsen van de Pleinplakkers proberen wij in de dezelfde week uit te voeren (week 21), in verband met onvoorziene omstandigheden kunnen deze echter uitlopen.
  • De watertegels plaatsen wij dan op 05-07-2022.

Omgeving

Het werkterrein kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Het is mogelijk dat er enige overlast ontstaat. Wij vragen hier uw begrip voor. Mocht u toch teveel hinder ondervinden kunt u contact opnemen met Marja de Mooij, tel. 06 54 37 47 73 of via m.de.mooij@leiden.nl.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Ton den Dulk
Projectcoördinator Water en Spelen
Cluster Beheer