Gerard Doustraat - werkzaamheden (2021-277)

In een participatietraject, uitgevoerd dit voorjaar via Doemee.Leiden.nl, hebben wij u gevraagd over de mogelijkheden voor meerdere speelaanleidingen bij u in de straat. Op deze manier wil de gemeente de creativiteit van het kind aanwakkeren en het spelen op straat stimuleren. Dit platform is nog te vinden in ons archief via Doemee.Leiden met kenmerk ‘Spelen in de Gerrit Doustraat’ Hierop hebben wij diverse reacties ontvangen.

Inspraak

Aan de hand van de inspraak heeft de gemeente vastgesteld welke speelaanleidingen u wenst. Dit kunt u zien aan de achterzijde van deze brief. Hieronder geven wij u die speelaanleidingen aan, waarbij u positief was om deze te plaatsen:

• bordspelen op picknicktafel
  • Hinkelbaan
  • Knikkerpot
  • atletiekbaan

Geveltuintjes

Jullie hebben ook enthousiast gereageerd over het aantrekkelijker maken van de buurt door geveltuintjes aan te leggen. Wilt u voor uw tuin een geveltuintje aanbrengen dan kunt u contact opnemen met een groencoach van onze gemeente. Die kan u ondersteunen bij alle praktische zaken die bij de uitvoering van uw plan komen kijken. Stuur een e-mail naar aandeslag@leiden.nl of bel 14 071.

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Uitvoering

In het voorjaar van 2022 wordt het plan uitgevoerd. Te zijner tijd ontvangt u een brief met de exacte datum.

Ton den Dulk

Projectcoördinator Water en Spelen