Gerard Doustraat - speelaanleidingen (2022-219)

Op dit moment zijn er rond de Gerard Doustraat te weinig mogelijkheden voor kinderen om buiten te spelen. De gemeente wil hier graag samen met de buurt verandering in brengen. Er is niet voldoende ruimte voor de aanleg van een speelplek. Daarom wil de gemeente speelaanleidingen aanleggen.

Er is al een tijd geleden een ontwerp voor speelaanleidingen in de straat gemaakt. Bewoners, kinderen en volwassenen,  hebben adviezen en ideeën mee kunnen geven over de speelaanleidingen.
Bij de aanleg van de speelaanleidingen bleek dat de geplande locaties van de speelaanleidingen niet goed gekozen waren.

Graag nodigen we u daarom uit op 7 oktober om 16 uur in de Gerard Doustraat om samen de locaties voor de speelaanleidingen te kiezen.

Het gaat om de volgende speelaanleidingen:

• hinkelbaan
  • hardloopbaan
  • bordspel op de picknicktafel
  • knikkerpotjes
  • watertegels

Vragen?

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Wij hopen op uw komst!

Saskia van Hoore