Gerard Brandtstraat - aanpassen inrit (2019-383)

De bestrating van de inrit op de hoek van de Gerard Brandtstraat met de Vondellaan is aan onderhoud toe en wordt opnieuw bestraat. Deze herbestrating wordt gedaan door zoveel mogelijk het aanwezige materiaal opnieuw te gebruiken. Kapot materiaal wordt vervangen door nieuw materiaal.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op  maandag 16 december en duren naar verwachting tot en met vrijdag 20 december. De uitvoering kan door slecht weer of onvoorziene omstandigheden van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

De in- en uitrit tussen de Gerard Brandtstraat en Vondellaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. De omleiding wordt met borden aangegeven. Wij vragen om uw begrip en medewerking.

Openbaar vervoer

Vanwege de werkzaamheden kan de bus niet door de Gerard Brandtstraat rijden en zet Arriva een pendeldienst in, zodat busvervoer in de wijk gegarandeerd is. Kijk voor informatie op www.arriva.nl of bij de bushaltes.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek voor kinderen zijn. Wilt u hier rekening mee houden en uw kinderen hierop wijzen.

Informatie

Wilt u iets vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groet,

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer