Gebruik en wensen speelplek bij Lupinetuin 15 (2022-144)

De speelplek bij u in de straat is aan een opknapbeurt toe. De gemeente Leiden wilt graag investeren in plekken die nu en in de toekomst goed en veel gebruikt (gaan) worden. Daarom willen wij u het volgende vragen.

Verzoek

Wij willen graag weten of uw (klein)kinderen de speelplek veel gebruiken of meer willen gaan gebruiken. Ook inventariseren wij hoe deze speelplek na de opknapbeurt beter aansluit bij de speelwensen van uw (klein)kinderen.

Hieronder ziet u een aantal vragen, die u kunt stellen over de speelplek:

• Op welk toestel speel ik het liefste bij mijn speelplek?
  • Als je een ding mag doorgeven wat je graag terug zou zien bij de speelplek dan is dat?
  • Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je nog vaker gaat spelen bij deze speelplek?

Hoe werkt het?

Wilt u meewerken aan dit onderzoek? Stuur dan uiterlijk 16 juli een email naar T.den.Dulk@leiden.nl met uw ideeën. Let op: wij nemen reacties alleen mee als deze betrekking hebben op de wensen voor de speeltoestellen. Opmerkingen over andere zaken, bijv. over hangjeugd, overlast van bomen/groen en straatvuil horen niet bij onze taken. Deze meldingen kunt u doen via onze website.

Vervolg

Op basis van uw reacties en ideeën beslissen we hoe we de speelplek gaan opknappen. U ontvangt hierover bericht, waarin we vermelden welke wensen we meenemen in het uitvoeringsplan.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk
Gemeente Leiden