Gasthuiswijk - uitnodiging informatiebijeenkomst (2021-178)

Donderdag 17 juni nam de gemeenteraad een positief uitvoeringsbesluit over de herinrichting van de Gasthuiswijk. Dit betekent dat G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf na de zomervakantie van start kan met de aanleg van een nieuw riool en de nieuwe inrichting van straten, trottoirs en groen in uw wijk. Om u goed te informeren over wanneer welke werkzaamheden zijn en wat deze voor u betekenen, nodigen we u uit voor:

  • een online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden in de Gasthuiswijk op woensdag 30 juni van 19.30 – 21.00 uur

Online bijeenkomst

De bijeenkomst is deze keer nog online. Zo is er ruimte voor alle bewoners die interesse hebben om aanwezig te zijn. De kerk aan de Aerent Bruunstraat 1 is helaas bezet. En andere locaties in de wijk zijn niet groot genoeg om voldoende bewoners op gepaste afstand te ontvangen. We hopen dat in het najaar corona en alle maatregelen weer achter ons liggen.

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de bijeenkomst is nodig. Stuur een e-mail naar de omgevingsmanager Francis Nauman f.nauman@leiden.nl. U ontvangt dan een link naar de Teams-bijeenkomst. Kunt u niet aanwezig zijn? Alle bewoners ontvangen na de bijeenkomst een brief met informatie over de geplande werkzaamheden.

Planning werkzaamheden

Tijdens de bijeenkomst vertellen we welke werkzaamheden waar en wanneer worden uitgevoerd en wat u daar als bewoner van merkt. De werkzaamheden duren ongeveer anderhalf jaar.

Definitief ontwerp

U vindt het definitieve ontwerp (DO) op www.doemee.leiden.nl. Scroll hier naar project de Gasthuiswijk en bekijk het filmpje of download het ontwerpboekje. Begin dit jaar waren de informatieweken over het definitief ontwerp.

Blijf op de hoogte via de BouwApp

Daarnaast kunt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden via de BouwApp. U ontvangt hierover tijdens de bijeenkomst meer informatie.

Heeft u vragen? Neem contact op met omgevingsmanager Francis Nauman via f.nauman@leiden.nl.

Vriendelijke groet,

Projectteam de Gasthuiswijk