Fruitweg, Moerbeistraat en Pompoenweg - onderhoud asfalt 2020-330

In de avond en nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 september voert de gemeente Leiden, op verschillende plekken in de stad, werkzaamheden uit aan het asfalt. Schades en gaten in het asfalt worden tijdens deze ronde gerepareerd. Met deze brief informeer ik u over de werkzaamheden.

Uitvoering werkzaamheden

De werkzaamheden starten op dinsdag 8 september om 19.00 uur en duren tot woensdag-ochtend 9 september 06.00 uur. De werkzaamheden nemen per locatie enkele uren in beslag. Er is niet precies aan te geven hoe laat bij u in de buurt wordt gewerkt, omdat er op meer plekken in de stad wordt gewerkt. Door slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid en overlast

Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen geleid. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast geven. Samen met de aannemer doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Omgeving

Het werkterrein is geen speelterrein en kan een gevaarlijke plek zijn voor kinderen. Wilt u hier rekening mee houden en (uw) kinderen hierop wijzen?

Informatie

Heeft u  vragen naar aanleiding van deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Leen Boer
Directievoerder, Cluster Beheer