Fitterstraat - herinrichting speelplek (2022-203)

In het voorjaar van 2022 heeft de gemeente een brief gestuurd over de renovatieplannen van de speelplek aan de Fitterstraat. Destijds zijn er verschillende ontwerpen gedeeld met de bewoners rondom de speelplek. Hier zijn zoveel reacties op ontvangen dat het nog niet gelukt is om tot een goed éénduidig ontwerp voor de speelplek te komen die aan alle wensen voldoet.

Hoe nu verder

Om tot een éénduidig ontwerp te komen, willen we een tweede participatie starten. Hiervoor mogen jullie zelf een ontwerp maken. Hoe dit werkt staat in de volgende alinea beschreven. In deze tweede participatieronde zijn de wensen en ideeën uit de eerste participatieronde vertaald naar bouwstenen om mee te ontwerpen. Omdat ruimte en budget niet onbeperkt zijn, vragen we jullie in het ontwerp keuzes te maken.

Vervolg participatie

Door middel van de online participatie tool De Speeltuinbouwer willen we meer informatie ophalen. Kinderen (en volwassenen) kunnen hier zelf in hun eigen vertrouwde omgeving hun droomspeeltuin ontwerpen. Denk mee over de inrichting van de speelplekken. Je kunt meerdere ontwerpen maken en daarvan de beste opsturen naar ons. Dit kun je doen tot 10 oktober. Je kunt ook kijken wat de anderen hebben gemaakt en ‘like’ ze als je ze leuk vindt! Wij zien graag jullie ontwerpen tegemoet.

Meer informatie

Hebtt u vragen over deze brief? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.

Ton den Dulk

Projectcoördinator Water en Spelen