Else Mauhstraat - herbestrating (2023-281)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Else Mauhsstraat. Hieronder leest u wat dit voor u betekent.

Wat gaan we doen?

De parkeervakken ter hoogte van huisnummer 1 en de rijbaan ter hoogte van de huisnummers 3 tot en met 13 zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw. 

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 13 november. Naar verwachting duren deze werkzaamheden tot en met vrijdag 17 november. Door het weer of andere onverwachte omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werktijden (7.00 – 16.00 uur) kan er hinder ontstaan maar uw woning blijft bereikbaar.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen. Wilt u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Het kan zijn dat het huisvuil tijdelijk op een andere plek moet worden aangeboden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Overlast

De werkzaamheden gaan samen met geluidshinder. We doen ons uiterste best om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Maar u krijgt ongetwijfeld iets mee van de werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden op telefoonnummer 14 071 - keuze 3 (maandag tot en met vrijdag 9.00-17.00 uur) of stuur een email naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

W. van der Burg

Projectcoördinator Cluster Beheer