Eikenrode - opnieuw bestraten (2023-077)

Met deze brief informeren we u over de werkzaamheden die binnenkort plaatsvinden in de Eikenrode. Hieronder leest u wat dit voor u betekent

Wat gaan we doen?

Een deel van de rijweg, voetpad en parkeervakken zijn aan onderhoud toe. We gaan dit opnieuw bestraten. Deze werkzaamheden doen we zoveel mogelijk met hergebruik van het aanwezige materiaal. Maar kapot materiaal vervangen we voor nieuw.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten op maandag 24 april. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot en met vrijdag 12 mei. Door het weer of andere onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de planning afwijken.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de rijbaan, parkeervakken en het voetpad voor een deel afgesloten voor al het verkeer. Uw woning is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar met de auto. Om de bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden werken we in fases.

  • Fase 1 rijbaan, vanaf maandag 24 april tot en met maandag 1 mei. Met uitzondering van donderdag 27 april (koningsdag). Op deze dag vinden er geen werkzaamheden plaats.
  • Fase 2 parkeervakken, vanaf dinsdag 2 mei tot en met maandag 8 mei.
  • Fase 3 voetpad, vanaf dinsdag 9 mei tot en met vrijdag 12 mei.

Parkeren

Omdat de parkeervakken opnieuw bestraat worden, gaan we parkeerverboden plaatsen.  Wij vragen u uw auto tijdelijk op een andere plek parkeren.

Tijdelijk andere plek aanbieden huisvuil

Wij vragen u om tijdens de werkzaamheden uw huisvuil tijdelijk op een andere plek aan te bieden. Dit kan op plekken waar de straat niet opgebroken is en de vuilniswagen kan komen. De ophaaldagen van het huisvuil blijven zoals u die gewend bent.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze brief?

Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 3 (maandag t/m vrijdag 9:00-17:00 uur) of stuur een mail naar WT@leiden.nl

Met vriendelijke groet,

H. Algezaeiry

Projectcoördinator Cluster Beheer