Eijsingapark - ondergrondse container (2020-374)

U kunt gebruik maken van de ondergrondse afvalcontainers in Nieuweroord. Daarom wordt uw minicontainer voor restafval binnenkort opgehaald.

Laatste keer minicontainer voor restafval

Op 21 oktober legen wij de minicontainers voor restafval voor de laatste keer. Wij verzoeken u om uw minicontainer voor 7.00 uur op de aanbiedplaats te zetten. U hoeft de minicontainer daarna niet meer op te halen. Nadat de leegwagen is geweest, halen wij de minicontainers voor restafval op.

Minicontainer voor gft blijft

Wat betreft het inzamelen van gft-afval verandert er niets. Daarvoor kunt u gewoon uw minicontainer voor gft blijven gebruiken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met de gemeente, via 14071 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of een bericht sturen via www.leiden.nl/contact.

Met vriendelijke groeten,

Arif Erkoca