Eijmerspoelstraat - Kleipoelpad - ontwerp buitenspelen (2021-258)

Op dit moment zijn er in het Houtkwartier te weinig mogelijkheden voor kinderen om buiten te spelen. De gemeente wil hier graag samen met de buurt verandering in brengen.

Voorlopig ontwerp Agnesplantsoen

Eerder hebben bewoners al adviezen en ideeën geven over het buiten spelen in de buurt.

Aan de hand van alle inbreng is voor het verbeteren van de speelmogelijkheden een voorlopig ontwerp gemaakt. Er is gekozen om de mogelijkheden voor buitenspelen op het Agnesplantsoen te verbeteren, omdat er geen ruimte in de buurt is voor de aanleg van een nieuwe speelplek.

Denk en doe mee!

Het voorlopig ontwerp kunt u inzien op https://doemee.leiden.nl bij het project 'Buiten spelen op het Agnesplantsoen’.

Heeft u opmerkingen of een idee naar aanleiding van het voorlopige ontwerp, dan kunt u deze tot 31 oktober 2021 via doemee.leiden.nl aan ons laten weten. Hiervoor klikt u op de rode knop in het scherm om een idee of opmerking achter te laten.

LET OP: wij nemen alleen reacties mee die betrekking hebben op de speelaanleidingen! Voor andere zaken zoals overlast of afval kunt u terecht op www.leiden.nl/melding.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bel dan met de gemeente Leiden, tel. 14 071 - keuze 4 (maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur) of mail naar s.van.hoore@leiden.nl.

Saskia van Hoore
Gemeente Leiden